Neem contact op voor een vrijblijvende tuin-offerte

Tuinontwerp, Advies, Aanleg en Onderhoud

Hoveniersbedrijf Huis in 't Veld - Klarenbeek: uw tuinspecialist! info@hoveniersbedrijfhuisintveld.nl 06-515 766 59 Volg ons op Facebook

Aanleg & Onderhoud

Aanleg

bestrating-hovenier-jeffreyHet definitieve tuinontwerp brengen wij voor u in de praktijk. De tuinaanleg van uw dromen wordt met de grootste zorgvuldigheid door ons uitgevoerd. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of renovatie van een bestaande tuin, wij staan voor een succesvol eindresultaat.

Het maken van bijvoorbeeld een bestrating, vlonder, waterpartij, schutting, gazon of een mooie beplanting zijn werkzaamheden die voor ons vertrouwd zijn, maar voor u misschien niet tot de orde van de dag behoren.

Wilt u een stuk bestrating wat vaak de basis is van de tuin, dan is er de laatste jaren heel wat variatie aan verhardingsmateriaal verkrijgbaar. Naast de bestrating is een goede aanplant van de tuin ook van belang. Vaak kan een beplanting een tuin maken of kraken. Wij zorgen ervoor dat er een goed evenwicht komt tussen de "dode" en "levende" materialen, zowel in volume als in kleur.

Onderhoud

image (1)Vaak wordt het onderhouden van een tuin onderschat. "Dat kan ik zelf wel" wordt vaak gezegd, maar de realiteit is vaak anders. Een goed onderhoudsplan is net zo belangrijk als het realiseren van een nieuwe tuin. Door op een juiste manier gebruik te maken van een bepaalde regelmaat kan de tuin er representatief bijliggen.

Het onderhouden van een tuin is voor de één een uitdaging en voor de ander een belasting. Mocht het laatste bij u het geval zijn, dan zorgen wij er graag voor dat uw tuin er altijd goed en verzorgd uitziet. Alle voorkomende werkzaamheden voeren wij voor u uit: het (ver)planten, snoeien, vellen van bomen, knippen van hagen, maaiwerkzaamheden, bemesten van borders, scheuren van planten en meer.

Wilt u eens een grote voorjaarsbeurt met bijvoorbeeld het verticuteren van uw gazon, dan bent u bij ons aan het goede adres!

U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract. Van wekelijks, maandelijks of bijvoorbeeld twee of vier keer per jaar. In combinatie met de aanleg van uw nieuwe tuin bieden wij een aantrekkelijk, op maat gemaakt onderhoudscontract. U wilt de eerste jaren immers geen problemen krijgen, laat uw tuin u niet de baas worden!

Kortom: geniet van uw tuin en laat ons het werk doen!